Gabriel Guevara kimdir? Kaç yaşında? Gabriel Guevara boyu kaç cm?

24.06.2023
A+
A-
Gabriel Guevara kimdir? Kaç yaşında? Gabriel Guevara boyu kaç cm?

Gabriel Guevara kimdir? Kaç yaşında? Gabriel Guevara boyu kaç cm? Soruları Arama motorlarında ve bilgivip.com adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (bilgivip.com) sizin için Gabriel Guevara kimdir? Kaç yaşında? Gabriel Guevara boyu kaç cm? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyurun vip bilgiler sizlerle.

Gabriel Guevara 28 Ocak 2001 doğumlu İspanyol oyuncudur. 22 yaşındaki oyuncu, Tomorrow is Today, How to Screw it All up ve Culpa Mia filmlerinde rol almıştır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan oyuncu Gabriel Guevara’nın İnstagram’da 1.5 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Sizler için bizlerde Gabriel Guevara kimdir? Kaç yaşında? Gabriel Guevara boyu kaç cm? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Gülçin Santırcıoğlu Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Boyu Kaç? Evli Mi? Eşi Kim? Gülçin Santırcıoğlu Biyografi

Gülçin Santırcıoğlu, 25 Temmuz 1977 yılında İzmir’de dünya’ya gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü’nden mezun olmuştur. Çeşitli müzik gruplarında solistlik yapmış ve Ruhi Su Vakfı’nda şan eğitmenliği yapmıştır. 1997 yılında kısa filmler ile başlayan yolcuğuna 2004 yılında TV dizileriyle devam etmiş, ödüller kazanmış ve oldukça başarılı olmuştur.

Gülçin Santırcıoğlu 1.70 boyunda ve 63 kilo ağırlığındadır.

Gülçin Santırcıoğlu, iş adamı Utku Başyazıcı ile evlidir. Çocukları yoktur ve çift çocuk istemediklerini belirtmiştir.

@gulcinsant kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

You cannot copy content of this page