Mehmet Sait Yaz hoca kimdir? Nerelidir? Mehmet Sait Yaz AKP

15.05.2023
A+
A-
Mehmet Sait Yaz hoca kimdir? Nerelidir? Mehmet Sait Yaz AKP

Mehmet Sait Yaz hoca kimdir? Nerelidir? Mehmet Sait Yaz AKP Soruları Arama motorlarında ve bilgivip.com adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (bilgivip.com) sizin için Mehmet Sait Yaz hoca kimdir? Nerelidir? Mehmet Sait Yaz AKP sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyrun vip bilgiler sizlerle.

Mehmet Said Yaz Diyarbakır 2. sıradan AK Parti Milletvekili adayı oldu. Mehmet Said Yaz hoca PKK’nın yaptığı zulümlere karşı Diyarbakır Ulu Cami minberinden cesurca hakkı haykırmıştı. 15 Temmuz FETÖ’cü hain darbe girişimi sonrasında verdiği vaazlarla büyük beğeni toplayan Diyarbakır Ulu Camii imamı Mehmet Said Yaz, AK Parti Milletvekili aday oldu.

Sizler için bilgivip.com ailesi olarak Mehmet Sait Yaz hoca kimdir? Nerelidir? Mehmet Sait Yaz AKP sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Ulu Cami’de yaklaşık 30 yıl imam ve vaiz olarak görev yaptıktan emekliye ayrılan Mehmet Said Yaz, şimdi de siyasete soyundu. Emekli olduktan sonra kurduğu medrese ile dini eğitim faaliyetlerine devam eden Mehmet Said Yaz’ın AK Parti’den ikinci sıra Diyarbakır Milletvekili adayı oldu. Yaz, 2018 seçimlerinde de AK Parti’den aday adayı olmuştu.

You cannot copy content of this page