Ömer dizisi Şef kimdir? Gerçek adı? Ömer dizisi özgür Şef kimdir?

15.05.2023
A+
A-
Ömer dizisi Şef kimdir? Gerçek adı? Ömer dizisi özgür Şef kimdir?

Ömer dizisi Şef kimdir? Gerçek adı? Ömer dizisi özgür Şef kimdir? Soruları Arama motorlarında ve bilgivip.com adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (bilgivip.com) sizin için Ömer dizisi Şef kimdir? Gerçek adı? Ömer dizisi özgür Şef kimdir? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyrun vip bilgiler sizlerle.

Nisa’nın ilk iş gününü burnundan getiren Özgür Şef karakterine yakışıklı oyuncu Yılmaz Kunt hayat veriyor. Aslen Ankaralı olan Yılmaz Kunt, aynı zamanda modellikte yapıyor. Yılmaz Kunt’un hayat verdiği Şef Özgür karakteri güçlü duruşuyla dikkatleri üzerine çekti. Türk model ve oyuncu Yılmaz Kunt, 19 Kasım 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Best Model of Turkey 2015 birincisidir. Yılmaz Kunt daha önce Gülümse Yeter, Bahtiyar Ölmez, Afili Aşk, Kırmızı Oda, Baş Belası ve Baba gibi yapımlarda yer aldı.

Sizler için bilgivip.com ailesi olarak Ömer dizisi Şef kimdir? Gerçek adı? Ömer dizisi özgür Şef kimdir? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

You cannot copy content of this page