Nilsu Yılmaz kimdir? Nerelidir? Nilsu Yılmaz nerede oturuyor?

23.04.2023
A+
A-
Nilsu Yılmaz kimdir? Nerelidir? Nilsu Yılmaz nerede oturuyor?

Nilsu Yılmaz kimdir? Nerelidir? Nilsu Yılmaz nerede oturuyor?

2001 senesinde dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirmiştir. Ardından eğitim hayatına Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi/ Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümü’nde devam etmiştir. Bugüne kadar birden çok dizide rol almıştır. Oynadığı bazı diziler Payitaht Abdülhamid (Dilruba), Ufak Tefek Cinayetler, 20 Dakika ve Davetsiz Misafir. Nilsu Yılmaz kimdir? Nerelidir? Nilsu Yılmaz nerede oturuyor? Ayrıca Ömer Faruk Sorak‘ın yönetmenliğini üstüne aldığı Aşk tesadüfleri Sever isimli sinema filminde rol almıştır.

Payitaht Abdülhamid dizisinde oynadığı Dilruba kişiliği ile ekran severlerden tam not alan Nilsu Yılmaz en son ise, Tv8 ekranlarında yayına giren Kırmızı Oda adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Dizide Meliha’nın Kızı Melek rolünü üstlenmiştir. Resmi sosyal platform hesaplarını da aktif bir biçimde kullanmakta her geçen gün tecrübeli oyunculuk kariyerinin bunun yanında hayran kitlesi de artmaya sürdürmektedir.

Maalesef halen aslen nereli olduğu, boyu, kilosu, burcu ve doğum yeri gibi bilgilerine ulaşılamamıştır. Nilsu Yılmaz kimdir? Nerelidir? Nilsu Yılmaz nerede oturuyor?

You cannot copy content of this page