Heval Akif kimdir? nerelidir? Akif Doğan kimdir, nasıl öldü?

03.06.2023
A+
A-
Heval Akif kimdir? nerelidir? Akif Doğan kimdir, nasıl öldü?

Heval Akif kimdir? nerelidir? Akif Doğan kimdir, nasıl öldü? Soruları Arama motorlarında ve bilgivip.com adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (bilgivip.com) sizin için Heval Akif kimdir? nerelidir? Akif Doğan kimdir, nasıl öldü? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyrun vip bilgiler sizlerle.

PKK Terör örgütü üyesi olan Heval Akif Kod adlı Akif Doğan isimli terörist geçtiğimiz yıllarda öldürülen bir isimdir. Heval Harun isimli terörist ile birlikte anılan bir isimdir.

Sizler için bizlerde Heval Akif kimdir? nerelidir? Akif Doğan kimdir, nasıl öldü? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

2013 yılında basında şu şekilde yer almıştı.

Nusaybin’de düzenlenen operasyonda öldürülen PKK’nın sözde Mardin Eyalet sorumlusu Akif kod adlı Mehmet Şirin Cebe’nin Midyat nüfusuna kayıtlı olduğu ve 18 yıldır dağda bulunduğu belirtildi. 35 yaşında olan ve 17 yaşında dağa çıkan Cebe’nin, PKK’nın sözde Özel Kuvvetler Komutanı Suriyeli ’Doktor Bahoz’ kod adlı Fehman Hüseyin’e bağlı olarak çalıştığı belirtildi. Daha önce Mardin’de Bagok Dağı alan sorumlusu olan Akif kod adlı Mehmet Şirin Cebe’nin son dönemlerde Mardin Eyalet sorumluluğu görevine getirildiği belirtildi.

Mardin bölgesini Şırnak ve Siirt’e bağlayan Bagok dağında uzun yıllar faaliyet gösteren PKK’lı Mehmet Şirin Cebe’nin 27 Kasım 2012 tarihinde Ömerli ilçesi Ünsalı Köyü Jandarma Karakolu’na düzenlenen ve karakol komutanı Astsubay İlker Düzova’nın şehit edilmesi ve Üsteğmen Alper Ferdi’nin yaralanması, yine 24 Temmuz 2011 tarihinde Ömerli ilçesine bağlı İkipınar Köyü’nde görev yaptıkları jandarma karakoluna dönen askerlere açılan ateş sonucu Astsubaylar Erhan Gül ve Sadık Güllü ile Uzman Çavuş Ali Öztürk’ün şehit edilmesi eylemlerini organize ettiği belirtildi.

You cannot copy content of this page