Narin Esmersoy Kimdir? Narin Esmersoy Kaç Yaşında? Narin Esmersoy bilgi Yarışması?

18.04.2023
A+
A-
Narin Esmersoy Kimdir? Narin Esmersoy Kaç Yaşında? Narin Esmersoy bilgi Yarışması?

Narin Esmersoy hayatını kaybetti son dakika neden gündem? Twitter’da gündem oldu fakat böyle bir şey olmadığı anlaşıldı. Narin Esmersoy Kimdir? Narin Esmersoy Kaç Yaşında? Narin Esmersoy bilgi Yarışması?

1989 doğumlu olan Esmersoy 2023 yılı itibari ile 33 yaşındadır. 1989 doğumlu Narin Esmersoy, dört çocuklu bir ailenin en büyük kızıdır. Ailesinin durumunun iyi olmadığını belirten Narin Esmersoy, annesinin çok katı bir insan olduğunu belirtmiştir..

Babası ise annesi gibi zorba ve geri bir insan olduğunu anlatmıştır. Anne ve babası Narin Esmersoy, 10 yaşındayken boşandı. 5 yaşındayken dayısı tarafından taciz edildiğini belirtirken konuşmakta zorluk çekmektedir. Narin Esmersoy annesinin ikinci evliliğinden olan kocası tarafından da tacize uğramıştır. Narin Esmersoy Arzuhalci bir babanın evladı olarak 1989‘da dünyaya gelmiştir.

Narin Esmersoy ‘un gerçek kullandığı bir Twitter hesabı yok.

Instagram’daki Twitter hesabı da hayran sayfasına aittir. Narin hiç bir sosyal medya hesabı bulunmuyor..

Annesi ve babası ayrıldığında o daha 10 yaşındaydı. Daha çocuk yaşta annesi ile babasının mahkemede ayrılışına şahitlik etmiştir. Babası kendisini annesini kötülemesi için boşanma davasında şahitlik yapmasını istemiştir.

You cannot copy content of this page