Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Baby Kime Denir? Sugar Daddy ilanları

21.04.2023
A+
A-
Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Baby Kime Denir? Sugar Daddy ilanları

Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Baby Kime Denir? Sugar Daddy ilanları

Sugar Baby, Sugar Daddy olarak nitelenen yaşça kendilerinden çok büyük erkeklerle maddi ilişkiye giren, genç kadınlara verilen isimdir. Yaşları çoğu zaman 25’in altındadır ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler Sugar Baby olmak istemektedir. Sugar Daddy, genel olarak orta yaşın üzerinde, maddi durumu oldukça iyi ve işinde başarılı erkeklere, onlara maddi fayda sağlayarak genç kadınlarla ilişkiye girdiklerinde verilen isimdir. Bu tanıma uyan erkekler, işlerinde başarılı oldukları için, özel hayatlarına yeterince vakit ayıramaz ya da hayatlarındaki öncelik daima iş olduğu için ikili ilişkilerinde başarısız olurlar.

Bu nedenle, istedikleri zaman görüşecekleri, onları mutlu ve cinsel açıdan güçlü hissettirecek genç kadınlara yönelirler. Çoğunlukla statüleri gereği hayat kadınları ile birlikte olamayacakları için, maddi imkanlarını kullanıp genç kadınlarla bir çeşit ilişki simülasyonu yaşamayı tercih ederler. Sugar Baby olma isteğinin ardında prenses gibi davranılıp büyük maddi imkanlara kavuşmak olduğu kadar, çocukluk travmaları nedeniyle eksik olan baba figürünü yaşlı ve maddi açıdan güçlü bir erkek figürü ile tamamlama çabası da olabilir.

Bu tip ilişkilerde kendi isteklerinin uygulanmasını, güç ve kontrol arzularının gerçekleşmesini isterler. Yakınlık kurma becerisinin yoksunluğunu, bu tip tatminlerle bastırmaya çalışırlar.

Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Baby Kime Denir? Sugar Daddy ilanları.

You cannot copy content of this page